Afdrukken

Corona - nieuwsberichten !! Voor meer informatie over overheidsmaatregelen en consequenties voor deze praktijk verwijs ik U graag naar het tabblad "Corona-update"

De fysiotherapie praktijk ”In Lichamelijke Balans” onderscheidt zich van andere praktijken door haar kleinschaligheid en een persoonlijke, holistische benadering. D.w.z. dat de klacht waarmee u als patiënt bij mij komt in een groter geheel probeer te bezien, waarbij zowel het lichamelijk aspect, het geestelijke / emotionele aspect meeneem en op zoek ga naar de werkelijke oorzaak van lichamelijke klachten. Persoonlijke aandacht voor de patiënt en zijn/haar klacht staan hoog in het vaandel. Deze praktijk is een hands-on praktijk. Dit wil zeggen dat vele klachten nog met manuele technieken worden aangepakt. Daarnaast is er uiteraard aandacht voor leefstijladviezen en oefentherapie om klachten te verminderen en de verbeterde situatie vast te houden. Indien noodzakelijk zult U worden doorverwezen naar andere specialismen.

Bent u de bewuste cliënt die verder kijkt dan alleen de klacht waarmee u komt, maar tevens uw gehele gezondheidssituatie onder ogen ziet en hieraan wilt werken? Bent u bereid te werken aan uw persoonlijke ontwikkeling? Vindt u kwaliteit belangrijker dan vergoeding door de zorgverzekeraar? Bent u gemotiveerd om klachten actief aan te pakken, een gezonde levensstijl na te streven en balans te vinden tussen lichaam en geest?
Dan bent u bij mij aan het juiste adres en kunnen we samen een behandelplan opstellen, welke zal bijdragen aan een spoedig herstel!

U kunt hier naast Fysiotherapie behandelingen met de verschillende specialisaties die u in de index kunt terugvinden, tevens terecht voor Cranio-sacraal, Cranio-visceraal therapie, leefstijl adviezen en Orthomoleculaire adviezen(post HBO opleiding). Deze laatsten vallen onder de complementaire gezondheidszorg.

Tevens kunt u terecht voor Corona-gerelateerde klachten en 'Lock-down' klachten. Voelt u zich ietwat depressief, weet u niet meer hoe u uw leven weer kunt oppakken, voelt u zich niet helemaal in balans, bent u nog niet helemaal hersteld van een besmetting of heeft u restklachten of langdurige Covid klachten, dan kan ik u ondersteunen met leefstijl adviezen, beweegadviezen, Craniosacraal therapie en adviezen over voeding en het nemen van herstellende supplementen. 

Kortom, wilt u weer meer in Balans komen; maak dan een afspraak op 06-10406883