Afdrukken

Gelukkig mag ik U weer ontvangen, maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is zijn er vanuit de beroepsorganisaties bepaalde regels opgesteld voor uw en mijn veiligheid.

U wordt geacht deze te lezen en te respecteren.

 1. Ik plan mijn afspraken zo, dat ik voldoende tijd heb om tussen de behandelingen door de tijd heb om zaken te desinfecteren.
 2. In de wachtkamer staat momenteel maar 1 stoel om de 1,5 m regel te kunnen handhaven. Kom zoveel mogelijk alleen, laat uw partner thuis. Alleen indien strikt noodzakelijk kan hier een uitzondering op gemaakt worden.
 3. Kom op tijd maar niet te vroeg. Als leidraad kunt u aanhouden, 5 minuten voor aanvang van de behandeling.
 4. Neem zo min mogelijk spullen mee en stop spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak
 5. Om besmetting te voorkomen, vraag ik u om 2 grote handdoeken of een badlaken mee te nemen die groot genoeg is om de hele bank te bedekken.
 6. Tevens verzoek ik u om tijdens de behandeling een mondkapje te dragen. Dit mag een eigen gemaakt mondkapje zijn of een niet medisch mondkapje. 
 7. Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met zeep en desinfecteer ik ze nog extra met desinfectie.
 8. Na iedere cliënt worden contactpunten zoals deurklinken, deurbel en behandelbank en pinautomaat schoongemaakt. Raak zo min mogelijk aan in de praktijk.
 9. Omdat ik de 1,5 meter niet altijd kan aanhouden tijdens een behandeling draag ook ik een mondkapje en handschoenen tijdens de behandeling. Alleen bij de intake hoeft dit niet omdat er een scherm geplaatst is tussen U en mij.
 10. Indien u zich angstig voelt om te komen, dan is een telefonisch- of video-consult ook mogelijk. Ik houd dan op afstand een vinger aan de pols en geef u instructies of oefeningen. Deze consulten worden conform de eisen van de zorgverzekeraar (tijdelijk) gedeclareerd en tellen mee in uw totaal aantal vergoedingen
 11. Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan. Ik reken erop dat u, indien de gezondheidssituatie veranderd u uw afspraak annuleert.
 12. Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. Ook wanneer u in de laatste 2 weken in contact bent geweest met een Corona patiënt of een van uw gezinsleden in contact is geweest met een Corona patiënt. Wanneer u in quarantaine bent, mag u ook niet naar de praktijk komen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. I.v.m. de huidige situatie ga ik in dit geval coulant om met deze annulering en wordt deze tijd niet in rekening gebracht.

 

In de praktijk

 1. Geef geen handen
 2. Handen wassen en desinfecteren op toilet voor de behandeling en na toiletbezoek
 3. Raak zo min mogelijk aan in de praktijkruimte en wachtruimte
 4. Stop uw spullen weg in jas of zak (telefoon, sleutels etc.)
 5. Nies of hoest in een papieren zakdoekje, dat u meteen wegwerpt in de prullenbak.
 6. Na niezen of hoesten handen wassen met zeep en desinfecteren
 7. Betaal met pin

Disclaimer Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe.

Met het maken van een afspraak gaat u akkoord met dit risico

 

Download deze informatie als PDF bestand