Ook in 2021 werk ik vrijwel geheel contractvrij.

De reden waarom ik contractvrij ga werken.

Contractvrij werken geeft mij de mogelijkheid om kwalitatief goede zorg te leveren voor u als patiënt. Ik kan die tijd aan uw behandeling besteden die noodzakelijk is en een daaraan gekoppeld tarief vragen. Uiteraard blijf ik werken volgens de wettelijke eisen die de beroepsgroep en de zorgverzekeraars stellen.

Bovendien wordt u als patiënt meer betrokken bij het herstelproces en bewuster van de zorgkosten. Dit zal uiteindelijk leiden tot een verlaging van de zorgkosten voor u persoonlijk en de zorgverzekeraars in het algemeen.


De zorgverzekeraars waarmee ik in 2020 nog een contract heb zijn:

  • DSW / ASR / De Amersfoortse / Stad Holland / In Twente / Ditzo / ONVZ / VVAA / PNO

Bent u verzekerd bij een van deze zorgverzekeraars, dan hoeft u verder niets te doen en loopt de declaratie automatisch via mij.

Indien u verzekerd bent bij een andere zorgverzekeraar, dan dient u de nota eerst zelf te voldoen.
Het liefst meteen per pin betaling. U krijgt de nota van mij en dient deze dan zelf in te dienen bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw verzekeraar krijgt u de nota geheel of gedeeltelijk betaald. Een en ander kunt u navragen bij mij of bij uw zorgverzekeraar. Leest u ook goed uw polis door, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt. U kunt ook de site www.zorgvergoeding.com raadplegen.