Vanaf Sittard / Geleen

Rij over de Rijksweg richting Geleen. Bij het busstation (centrum Geleen) / AH kruising gaat u linksaf de Kummenaedestraat in richting Glanerbrook. U neemt dan de eerste straat rechts (Nachtegaalstraat). Hier moet u de auto parkeren. Bij drukte kunt U de auto parkeren op de Meeuwenlaan of bij Glanerbrook. Ongeveer 20 meter nadat u de Nachtegaalstraat bent ingeslagen, ligt aan uw rechterhand het Kolibripad. U mag hier alleen te voet of met de fiets in. Op het eind van dit pad ligt aan uw rechterhand de praktijk. U kunt uw fiets bevestigen aan de hiervoor bedoelde ring bij de ingang. Voordat u de praktijk binnen kunt dient u aan te bellen. Een automatische deuropener zal de deur dan voor u openen.

Komt u vanaf Beek, dan slaat u bij het Busstation (AH kruising) rechtsaf de Kummenaedestraat in en neemt dan de eerste straat rechts(Nachtegaalstraat). Verder kunt u bovenstaand verhaal volgen. 

Wilt u parkeren op de parkeerplaats achter de Cityflat. Dat is mogelijk. U rijdt dan helemaal tot achter de flat tot in de hoek. Hier bevindt zich een zwarte draadpoort. Deze is normaal gesproken afgesloten. Als u me even belt als u voor de poort staat, kan ik u van binnen uit de poort openen  (u hoort dan een klik) en vindt u aan de linkerkant de ingang van de praktijk.

De praktijk, inclusief het toilet is rolstoeltoegankelijk!

P.S. U mag uw auto niet parkeren op de Kummenaedestraat. Hier zijn alleen vergunninghouders parkeerplaatsen!

 

Grotere kaart weergeven